STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 03.04.2006

21. 2. 2006 | nová verze RTS Stavitel+

Začátek stavební sezony je u většiny stavebních společností nebo řemeslníků automaticky spojen s aktualizovaným vydáním RTS Stavitel+.

RTS Stavitel+ 2006

je vhodný pro podnikatele ve stavebnictví, investory a projektanty, kteří potřebují pro svoji práci rychlý, přehledný a hlavně jednoduchý software, který umožňuje efektivní zpracování potřebných údajů a dat.

Jednoduché ovládání, libovolné vstupy a změny, aktuální cenové informace, to vše dělá ze RTS STAVITELE+ ideální program pro malé nebo začínající stavební firmy, skupinu řemeslníků, nebo samostatných živnostníků, pro jejichž potřeby byl RTS STAVITEL+ vytvořen. RTS STAVITEL+ je optimální program pro ty, kteří začínají nebo chtějí pracovat s počítači, mají však obavu ze složitosti a komplikací při jejich používání.

RTS STAVITEL+ vám dokáže, že počítač není nepřítel, ale velmi užitečný a efektivní pomocník.

NOVINKA!

Katalog staveb a objektů
Elektronický "Katalog staveb a objektů" je zpracován na základě technických a cenových informací z realizovaných staveb. Přehlednou formou uvádí cenové údaje od celkové stavby, rozhodujících stavebních konstrukcí, přes ceny za měrnou jednotku (m3, m2 atd.), účelovou jednotku (lůžko, byt atd.) až do jednotlivých stavebních dílů objektů. Díky cenovým údajům i popisům technických charakteristik si uživatel katalogu (investor, projektant) může zobrazit takovou stavbu, která se nejvíce podobá jeho vlastnímu záměru.

Datová základna RTS Stavitele+ byla doplněna a aktualizována na cenovou úroveň roku 2006. Do datové základny byly doplněny aktuální ceny 2006 stavebních a montážních prací, agregovaných položek a specifikací. Dále byla datová základna doplněna o ceník Stávající rozsah ceníků je rozšířen o ceníky 831-1 Hydromeliorace zemědělské, 831-2 Hydromeliorace lesnickotechnické.

Více informací o produktu naleznete na zvláštní straně.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz