STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 14.01.2019

RTS Stavitel+ 2019

Právě vydáváme novou verzi našeho programu RTS Stavitel+ 2019. Licenci můžete zakoupit přímo v našem e-shopu.

Zvětšení písma v datové základně - výměna stávající položky rozpočtu (RTS <-> Vlastní) - výpočet hmotností v čerpání - protokol zakázky, to jsou novinky, které využijete v aktuální verzi programu. Navíc získáte službu RTSweb na celý rok ZDARMA!

RTS DATA 2019

Aktuální vydání kompletu běžně užívaných položek stavebních a montážních prací, materiálů a agregovaných položek. Jednotkové ceny obsahují rozbor v členění Materiál - Mzdy - Stroje - Ostatní Přímé Náklady - Režie - Zisk. Množství času potřebného na vykonání konkrétní práce, odkazy na výrobce a další informace Vám usnadní sestavení nabídky.

Služba RTSweb

Umožňuje aktualizaci cen rozpočtu vytvořených či importovaných do programu RTS Stavitel+ na zvolenou cenovou úroveň. Souběžně nabízí možnost ocenění slepého rozpočtu (rozpočet bez jednotkových cen). Tato funkčnost je zabezpečena pouze v případě, kdy zdrojový rozpočet obsahuje nomenklaturu položek shodnou s RTS DATA. Na základě této nomenklatury je k položce přiřazena požadovaná jednotková cena. Služba je platná pouze pro aktuální verzi programu.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz