STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 04.01.2011

6. 1. 2011 | Sborníky cen stavebních prací na CD ROM 2011

Se začátkem nového roku pravidelně přicházíme s aktuální verzí produktu Sborníky cen staveních prací na CD ROM. Pokud se chystáte na rekonstrukci nebo výstavbu domu, připravujete pro investora podklady o předběžné ceně projektu nebo se potřebujete orientovat v cenách stavebních a montážních prací na trhu, pak jsou Sborníky cen stavebních prací 2011 tím správným řešením pro Vás.

Nové položky v datové základně

V oborech HSV, PSV, Montáží a Agregovaných položek přibylo souhrnně 7.091 nových položek. Položky jsou zpracovány včetně rozboru cen dle jednotlivých nákladů tvořících celkovou cenu. Náhledem na cenovou kalkulaci tak získáte důležité informace o poměru montáže (práce) a dodávky (materiál). Nově zpracované položky pokrývají obory činností liniových odvodňovacích systémů, podlahového vytápění, ocelových pažících boxů, montáž dřevoštěpových a dřevovláknitých desek, solárního ohřevu až po krytiny a odvodnění střechy. Materiály byly rozšířeny o 5.500 nových položek.

Ceny RTS DATA 2011

Databáze položek prací HSV, PSV, Montáží, Agregací a materiálů byla kompletně aktualizována na cenovou úroveň roku 2011. U položek prací byl aktualizován i rozbor jednotkové ceny. Položky materiálů jsou aktualizovány včetně kontaktů na výrobce a prodejce.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz