STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 19.01.2017

Nový RTS Stavitel+ 2017

Stávající rozsah funkcí byl rozšířen o nový výkaz výměr, rozšířené zobrazení v záložce PRÁCE, doplněn seznam materiálů (limitka) z položek RTS DATA včetně jejich vložení do kapitoly MATERIÁLY (platí pouze pro metodiku řemeslník) včetně kontroly aktuálnosti stavu SW a RTS DATA.

Pro letošní verzi jsme připravili aktuální vydání RTS DATA 2017. Součástí je i službu RTSweb, je pro aktuální RTS Stavitele ZDARMA!

RTS DATA 2017

Představuje 3 800 nových a 700 zneplatněných položek, zahrnuje aktualizaci názvů, popisů a skladby položek. Nová cenová hladina pokrývá napříč všechny ceníky HSV, PSV, Montáže, Agregované položky a Materiálů v celkovém rozsahu 197 000 položek.

Služba RTSweb

Umožňuje aktualizaci cen rozpočtu vytvořených či importovaných do programu RTS Stavitel+ na zvolenou cenovou úroveň. Souběžně nabízí možnost ocenění slepého rozpočtu (rozpočet bez jednotkových cen). Tato funkčnost je zabezpečena pouze v případě, kdy zdrojový rozpočet obsahuje nomenklaturu položek shodnou s RTS DATA. Na základě této nomenklatury je k položce přiřazena požadovaná jednotková cena. Služba je platná pouze pro aktuální verzi programu.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz