STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 13.07.2009

13. 7. 2009 | BUILDpower ve společnosti OHL ŽS, a.s.

Jedna z největších a nejvýznamnějších stavebních společností v České republice, firma OHL ŽS, a.s. se rozhodla naplno využívat systém BUILDpower od společnosti RTS, a.s. Implementací tohoto systému do celé společnosti dochází ke sjednocení programového vybavení, které OHL ŽS, a.s. využívá při tvorbě rozpočtů.

Nová verze systému BUILDpower je založena na technologii klient - server a umožní více než 150 uživatelům této firmy využívat jednotnou datovou základnu položek, vytvářet cenové nabídky a kalkulaci nákladů, včetně fakturace stavby. Samozřejmostí je nastavení hierarchické struktury práv jednotlivých uživatelů.

Součástí dodávky je zajištění vazby na ERP systém, zakázkový vývoj a implementace přístupových práv do systému, zohledňující strukturu společnosti a individuální požadavky OHL ŽS, a.s.

 

OHL ŽS, a.s. je dynamická multioborová stavební firma s více než padesátiletou tradicí, která patří k největším a nejvýznamnějším stavebním společnostem v České republice.

Společnost se zaměřuje na komplexní realizaci nejrůznějších stavebních děl, jejich modernizaci, rekonstrukci a údržbu dle potřeb a přání zákazníků v oborech:

  • » dopravní, železniční, silniční a dálniční stavby,
  • » vodohospodářské a ekologické stavby,
  • » inženýrské a energetické stavby,
  • » pozemní i podzemní stavby.

OHL ŽS zabezpečuje rekonstrukce, modernizace a realizace staveb v ČR i zahraničí, např. v Bulharsku, Černé Hoře, Chorvatsku, Bosně a Hercegovině, Maďarsku, Ázerbajdžánu, Slovensku. Změnou názvu společnosti ŽS Brno, a. s. na OHL ŽS, a. s. v roce 2007 byla potvrzena příslušnost firmy k mezinárodní španělské stavební a investiční skupině OHL, jejíž součástí je OHL ŽS od roku 2003.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz