STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 26.05.2008

27. 5. 2008 | INFOpower ve společnosti STAEG, spol. s.r.o.

Dne 30. 4. 2008 byl úspěšně předán systém INFOpower do užívání společnosti STAEG,spol. s.r.o. Systém INFOpower podpořil rozvoj zavedené politiky systému integrovaného managementu, kdy v souladu s vizí společnosti byly vydefinovány a nakonfigurovány vnitřní podnikové procesy ve dvou rozdílných předmětech podnikání - stavební výrobě a facility managementu.

Komplexnost systému INFOpower řeší nezávislý stavební a servisní management dle vnitrofiremních vazeb a zároveň nákladové a finanční řízení vztažené k jednomu celku - k optimalizaci procesů a veškerých aktivit společnosti STAEG, spol. s.r.o.

Společnost STAEG, spol.s.r.o. vznikla v roce 1998 a postupně vybudovala stabilní postavení z počátečních 6-ti desítek zaměstnanců na současný pětinásobek s působností v rámci celé České republiky a se zaměřením na oblast stavebnictví a správu nemovitostí.

V oblasti řízení a realizace výstavby realizuje stavbu v několika etapách, které na sebe navazují. Na začátku projektu spolupracuje oddělení stavby s oddělením developmentu jako cenová a technická podpora. V dalším kroku projektu provádí tendr s cílem výběru optimálního subdodavatele. Následně zodpovídá za celou realizaci projektu na základě vydaného stavebního povolení pro výstavbu či rekonstrukci nemovitosti. V poslední etapě předává stavební dílo budoucím majitelům a je jím následně k dispozici pro řešení případných reklamací a servisních úkonů.

V posledních letech se firma zaměřila na rozvoj a zkvalitnění služeb facility managementu.

V rámci komplexní správní služby zajišťuje - technicky provozní, provozní a ekonomickou správu objektů zejména pro společenství vlastníků jednotek.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz