STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 13.11.2006

13. 11. 2006 | Nová verze systému BUILDpower

V těchto dnech připravila společnost RTS pro uživatele systému BUILDpower novou verzi pod obchodním označením 9.0. Novinky odrážejí záměry vývoje systému ze strany společnosti RTS a souběžně reflektují požadavky a potřeby našich uživatelů. Cílem změn je usnadnit každodenní užívání systému s důrazem na zachování konkurenční výhody, kterou je jednoduché a přehledné ovládání. Úplný popis a rozsah novinek si zobrazíte zde. Uživatelé služeb STANDARD a OPTIMUM obdrží novou verzi 9.0 automaticky.

Vybrané novinky ve verzi 9

Hromadná limitka zdrojů za celou stavbu

Jedná se o novou funkci, která umožňuje hromadně pracovat se zdroji, tj. materiály, stroji a profesemi, nejen v rámci aktuálního rozpočtu, ale na úrovni celé zakázky - stavby. Okno je rozděleno do dvou částí, kdy v horní jsou sumární hodnoty za celou stavbu, ve spodní části pak naleznete detailní rozpad zdroje podle jednotlivých rozpočtů. Červené údaje upozorňují na rozdílné hodnoty u jednotlivých položek.

Možnost sloučení stejných položek v rámci jednoho rozpočtu

Pokud uživatel potřebuje sloučit položky se stejným číslem v rámci rozpočtu např. po funkci vložit položky z jiného rozpočtu, je v takovém případě možné v menu Položka použít funkci Sloučit stejné položky.

Funkce Sloučení stejných položek vždy vytvoří kopii rozpočtu, aby uživatel měl snadnější návrat k původnímu stavu před sloučením.

Odepisování položek procentem ze zbývajícího množství

Rozšířil se způsob automatického odpisu, kde se nyní procentem odepisují položky ze zbytkové hodnoty množství. Pokud se zatrhne parametr z celkového množství, bude v takovém případě automatický odpis procentem fungovat stejně jako v minulých verzích systému BUILDpower.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz