STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 27.02.2007

27. 2. 2007 | Nová verze RTS Stavitel+ 2007

Pro letošní rok jsme k již neodmyslitelné aktualizaci datové základny RTS Stavitel+ 2007 připravili i rozšíření její programové části. Tato vylepšení byla provedena na základě požadavků uživatelů. Snažíme se, aby RTS Stavitel+ byl i nadále nejpoužívanějším softwarem na tvorbu cenových nabídek.

Přehled programových změn

Programová část RTS Stavitel+ přináší nové funkce, které Vám usnadní a tím i urychlí každodenní práci s programem.

Hromadná změna DPH
Tato funkce umožňuje hromadnou změnu DPH v celém rozpočtu. Využijete ji zejména v případě importu rozpočtu z programu BUILDpower, RTS Stavitel+ nebo v momentě, kdy jste zapomněli či nesprávně přednastavili DPH pro zvolený rozpočet.

Aktivace demontážní hmotnosti
Do formuláře položek byla z datové základny doplněna informace o demontážní hmotnosti položky. Tato hodnota je zobrazována ve všech následujících krocích: Seznam položek rozpočtu – Tiskové výstupy – Soupis provedených prací. Stejně jako u přesunu hmot je automaticky spočítána i celková demontážní hmotnost za stavební či montážní díl. Tuto hodnotu pak následně zahrnete do nákladů stavby.

Vynulovat množství položek
V případě, kdy poptávka svojí strukturou položek odpovídá rozpočtu, který jste již v minulosti zpracovali a samozřejmě uložili, můžete využít následující postup. V seznamu rozpočtů si otevřete požadovaný rozpočet. Pomocí nové funkce vynulujete původní množství u položek. Doplníte, odeberete nebo editujete položky rozpočtu. Zadáte odpovídající množství a můžete vytisknout a předložit nabídku.

RTS–info Automatické zobrazování novinek
Aplikace RTS-info pro Vás bude automaticky zabezpečovat stahování aktuálních informací od společnosti RTS (poslední verze programu, termíny školení, změny cen stavebních prací apod.). Nové sdělení se Vám automaticky zobrazí v liště hlavního panelu, formou ikony.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz