STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 03.04.2006

17. 2. 2006 | Sborníky cen stavebních prací 2006

Připravili jsme pro Vás aktualizované vydání sborníků cen stavebních prací a to v knižní podobě i na CD ROM.

Sborníky cen stavebních prací 2006 NA CD ROM

Aktualizované vydání ELEKTRONICKÉ DATOVÉ KNIHOVNY Sborníků cen stavebních prací, včetně rozboru cen položek dle jednotlivých nákladů tvořících celkovou cenu. Položky jsou aktualizovány na cenovou úroveň roku 2006 včetně rozšíření o nové ceníky 831-1 Hydromeliorace zemědělské, 831-2 Hydromeliorace lesnickotechnické. Sborník je určen především pro investory a architekty, jako nástroj pro kontrolu dodavatelských cen a orientaci na stavebním trhu. Součástí sborníku je i program pro přenos vybraných položek z ceníků do formuláře, doplnění množství a následný tisk.

Součástí CD ROM je i elektronický "Katalog staveb a objektů" ,který je zpracován na základě technických a cenových informací z realizovaných staveb. Přehlednou formou uvádí cenové údaje od celkové stavby, rozhodujících stavebních konstrukcí, přes ceny za měrnou jednotku (m3, m2 atd.), účelovou jednotku (lůžko, byt atd.) až do jednotlivých stavebních dílů objektů. Díky cenovým údajům i popisům technických charakteristik si uživatel katalogu (investor, projektant) může zobrazit takovou stavbu, která se nejvíce podobá jeho vlastnímu záměru.


Sborníky cen stavebních prací - knižní vydání

Pro letošní rok jsme pro Vás připravily velmi oblíbené výběry z ceníků HSV a PSV včetně Agregovaných položek. To vše v aktuální cenové úrovni roku 2006. Standardem každého ceníků je plný rozsah prací s uvedením podmínek kalkulace orientační ceny. Jednotková cena je členěna do jednotlivých nákladů tvořících celkovou cenu.


Vyberte a objednejte si Sborníky cen, které potřebuje pro svoji činnost.
Vaši objednávku vyřídíme obratem !

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz