STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 16.01.2020

RTS Stavitel+ 2020

Nová verze programu RTS Stavitel+ 2020 je k dispozici. Licenci můžete zakoupit přímo v našem e-shopu.

Programová vylepšení

Hromadná změna stavu položky - vyhledávání kontaktů na formuláři faktury - rozšíření počtu znaků v názvu subjektů na faktuře - přímá vazba na vzorové rozpočty. To jsou novinky, které využijete v aktuální verzi programu. Navíc získáte službu RTS web na celý rok ZDARMA!

RTS DATA 2020

Aktuální vydání kompletu běžně užívaných položek stavebních a montážních prací, materiálů a agregovaných položek. Jednotkové ceny obsahují rozbor v členění Materiál - Mzdy - Stroje - Ostatní Přímé Náklady - Režie - Zisk.

Nový ceník elektromontážních prací M 65

Ceník obsahuje montážní položky pro ocenění elektroinstalačních prací v budovách např. prvky pro elektroinstalační vedení, krabice, spínače, zásuvky, kabely, osvětlovací tělesa (včetně LED), rozvodné skříně, modulární jisticí a ochranné prvky a položky pro montáž bleskosvodů. Stávající ceník M 21 zůstává prozatím v platnosti, ukončení aktualizace toho ceníku se plánuje na rok 2021. Ceník M 65 obsahuje 2086 nových položek! Více informací naleznete na www.cenovasoustava.cz

RTS web

Služba RTS web je pro vás připravena po celý rok 2020 zcela zdarma. Služba umožňuje přístup ke starším cenovým hladinám a souběžně zabezpečí i následnou dostupnost k RTS 2020/II. Prostřednictvím funkce Aktualizace cen zavoláte službu, která zaktualizuje položky RTS na Vámi zvolenou cenovou úroveň. Pro porovnání cen rozpočtů původní a nové cenové hladiny můžete využít exportu do prostředí MS Excel a funkcí k tomu určených.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz