STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 11.10.2012

11. 10. 2012 | Nové semináře o rozpočtování a kalkulaci stavebních prací

Pro letošní podzim připravila společnost RTS, a.s . čtyři nová školení. Ta jsou tematicky zaměřená na propojení metodiky rozpočtování a kalkulace se zvyklostmi užívanými v praxi při zapojení softwarových nástrojů RTS. Každý seminář je ohodnocen 1 bodem v rámci programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT.

Rozpočtování a kalkulace ve stavebnictví je zaměřené na rozbor položek cenové soustavy RTS DATA a jejich využití pro naceňování stavebních prací.

Datum konání:22. 11. 2012    Místo konání:Brno, sídlo RTS, a.s.   Více informací   


Stavební rozpočty a ceny je rozčleněné do tří částí. První část je věnována obecné teorii, praktickým přístupům používaným ve stavebnictví i současným trendům při zpracování cenových nabídek. Druhá část je věnovaná rozboru cenové soustavy RTS DATA. V průběhu třetí části jsou prezentovány praktické postupy při zpracování poptávek v systému BUILDpower S metodikou „Pouze rozpočet“.

Datum konání: 27. 11. 2012    Místo konání:Brno, sídlo RTS, a.s.   Více informací   


Kalkulace výrobních nákladů je zaměřeno na problematiku zpracování nabídek v případech požadavku na znalost jak minimálních výrobních nákladů, tak rozboru ceny pro zajištění možnosti nákladového a věcného controllingu v průběhu realizace. Školení je opět rozdělené do tří částí, kdy první se věnuje osvětlení problematiky v obecné rovině, druhá je zaměřena na rozbor položek cenové soustavy RTS DATA a v průběhu třetí jsou prezentovány praktické postupy s využitím systému BUILDpower S pro zpracování poptávek metodikou „Kalkulace“.

Datum konání:29. 11. 2012    Místo konání:Brno, sídlo RTS, a.s.   Více informací   


 

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz