STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 15.08.2008

19. 8. 2008 | Nové ceny 2008/II

Dovolujeme si Vás informovat o kompletním přecenění stavebních, montážních a agregovaných položek včetně specifikací na cenovou úroveň druhého pololetí tohoto roku (08/II). Vedle očekávané aktualizace cen, úpravy norem spotřeb a vyřazení neaktuálních položek jsme u vybrané skupiny nových položek využili maximální možné spolupráce ze strany výrobce daného materiálu a používané technologie.

Na základě zadání společnosti Rigips, s.r.o byly divizí Stavební informace společnosti RTS sestaveny nové skupiny položek. Příčky, podhledy, úpravy podkroví a obkladů stěn obsahují normové podklady, které vycházejí z aktuálních technických i technologických postupů doporučených společností Rigips, s.r.o.. Celkově bylo vytvořeno 837 nových položek.

Souběžně proběhlo i zapracování produktové řady omítek, mazanin, potěrů a zateplovacích systémů společnosti PROFI am BAU CM, spol.s r.o.. Celkem bylo vytvořeno 318 nových položek.

Uživatelé služeb STANDARD a OPTIMUM obdrží v nejbližších dnech tuto aktualizaci zdarma v rozsahu zakoupených datových bloků. Kompletní seznam nových, změněných či odebraných položek naleznete v desktopu programu BUILDpower, složka Informace RTS – Obecné informace k aktualizacím e stavebních informacích.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz