STAVEBNÍonlineCenová soustavaFin

Článek ze dne: 02.08.2024

RTS DATA 2024/II – Další krok vpřed v cenové soustavě

V letošním roce sledujeme u vybraných položek až 10% výkyvy cen. Ve vydání 24/II jsme pro vás exkluzivně přidali a aktualizovali tisíce položek.

Hvězdou aktualizace jsou agregované položky

Jednou z nejvýznamnějších novinek tohoto vydání jsou nové skupiny agregovaných položek základových konstrukcí, stěnových a zateplovacích systémů a kapitola oken a dveří. Současně jsme agregace využili i pro cenové porovnání konstrukcí. Ty pomohou investorovi, projektantovi nebo rozpočtářovi při rozhodování, jaký systém bude z hlediska výstavby cenově nejvýhodnější.

Klíčové změny a cenové ukazatele

Pololetní přehled cenových pohybů ukazuje významné změny, včetně růstu cen některých materiálů a poklesu u jiných. Například ceny KVH hranolů vzrostly o 11 %, zatímco ceny tepelných izolací klesly až o 10 %. Pro detailní přehled všech změn a novinek je připraven Distribuční protokol, který obsahuje podrobné informace o úpravách cen, nových položkách a technických specifikacích.

Připojte se k odborníkům ve stavebnictví

Staňte se součástí nejaktuálnějšího přehledu v oblasti stavebnictví a využijte naše data pro vaše úspěšné podnikání. Distribuční protokol naleznete na našem webu Cenová soustava.

Kontaktní informace
RTS, a. s.
Lazaretní 13
Brno, 615 00
tel.:545 120 211
e-mail: rts@rts.cz
http://www.rts.cz